Sabancı Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://hacibektasogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Zir Mahallesi Nevşehir Caddesi HACIBEKTAŞ/NEVŞEHİR
VİZYON : Ufku geniş çağdaş bireyler yetiştirme gayreti içinde olan öğretmenlerimizin bir araya gelerek, fikirlerini paylaştığı bir ortam oluşturmak. Müşteri memnuniyetini arttırmayı, misafirlerimize en iyi hizmeti zamanında sunmayı hedefledik. Temizlik, tertip ve düzenimizle öğretmen evleri arasında en iyisi olmayı hedefliyoruz.
MİSYON : Özgüven sahibi yöneticilerimiz, güvenliği temizliği ve dürüstlüğü benimseyen, güler yüzlü, sevgi ve saygıyı temel alan kaliteli hizmet sunmak. Öğretmen evinin imkânlarını; Kapadokya’nın, Hacıbektaş ve Hacıbektaş-ı Velinin insan sevgisini merkeze alan bir anlayışla misafirlerimizi ağırlamak. Eğitim camiamızın gurur duyduğu hoş bir sosyal konaklama ortamı sunmak.
BAŞARILAR : Kuruma Teras Katı Yaptırılarak Öğretmenlere Dinlenme Ortamı Hazırlandı.

Otel Odası :5
Öğretim Şekli :Yok